Saturday, June 29, 2013

Fiesta Sukan UniSZA - KAWAT

sUKAN pERSABATAN dIANTARA tEAM sTAF uNISZA dan kAWAT (kELAB wARTAWAN tERENGGANU)..tURUT sERTA dIDALAM mAJLIS iNI aDALAH nAIB cANSELOR uNISZA pROF yAHYA..sEORANG y cOOL..sANGAT mENEPATI wAKTU..bELIAU bANYAK tERLIBAT dALAM pROGRAM2 pELAJAR..tUJUAN aKTIVITI iNI dIJALANKAN aDALAH bAGI mENJALINKAN hUBUNGAN bAIK aNTARA uNISZA dan kAWAT. tURUT sERTA dALAM mAJLIS iNI aDALAH sEBAHAGIAN bARISAN mPP mANAKALA sEBAHAGIAN lAGI mEMPUNYAI tUGASAN dI kEMAMAN bAGI mENJAYAKAN pROG y aKAN dIJALANKAN.

bERSAMA bARISAN uRUSETIA

nC tURUT sERTA dALAM pERTANDINGAN y dIANJURKAN..aNTARANYA bOWLING,bADMINTON dan pING pONG.jAM 7.30 pAGI mAJLIS pERWAKILAN pELAJAR tELAH pUN tERPACAK mENANTI kEHADIRAN sTAF uNISZA..

NC UniSZA

sATU hARI sUNTUK kAMI bERSAMA sTAF dAN bARISAN wARTAWAN..pADA sEBELAH pETANG pULA bERSIAP sEDIA di Riyaz Heritage bAGI mAJLIS pENUTUPAN fIESTA sUKAN uNISZA-kAWAT.
kETIBAAN nC

uSAI sAHAJA mAJLIS pENUTUPAN fIESTA sUKAN, aDALAH mENJADI rUTIN kAMI dI bARISAN pERWAKILAN mENYAMBUT hARI lAHIR kELUARGA kAMI..aDIK rUZAINI !! hEPI bUFDAY dEAR mAY Allah Bless You ...

bUFDAY bOY..aDIK zAINI

No comments:

Post a Comment

Hadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...